levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

 

Wijnkoeler RVS

Een wijntje hoort op de juiste temperatuur geserveerd te worden. Daarom biedt RB Cool Plus diverse RVS wijnkoelers aan. Met deze RVS wijnkoeler krijgt uw klant altijd een lekker wijntje. Naast het koelen kunnen onze RVS wijnkoelers desgewenst ook verwarmen tot kamertemperatuur. De roestvrijstalen wijnkoelers van RB Cool Plus hebben twee onafhankelijk instelbare temperatuurzones, waardoor u meerdere soorten wijnen tegelijk kan plaatsen.

Door de glazen deur van de RVS Wijnkoeler is eenvoudig het overzicht te behouden en ziet u tijdig wanneer u de RVS wijnkoeler moet aanvullen. De RVS wijnkoelers zijn uitgerust met een LED scherm, waarop de temperatuur nauwkeurig kan worden afgelezen en worden ingesteld.


RVS wijnkoelers met veel ruimte

Onze RVS wijnkoelers bieden de ruimte aan veel flessen wijn. In de RVS wijnkoelers uit ons assortiment is plaats voor 92 tot 155 flessen wijn. De RVS wijnkoelers hebben een bereik van 5°C tot 22°C. Door de stevige houten schappen van de RVS wijnkoeler blijven de flessen en labels in perfecte conditie. Wij leveren RVS wijnkoelers van het merk Polar, dat bekend staat te voldoen aan de wensen van de veeleisende horecaondernemer.

Service en onderhoud van uw RVS wijnkoeler

RB Cool Plus biedt klanten graag de beste service. Wij leveren tegen scherpe prijzen en onze RVS wijnkoelers kunnen wij, indien op voorraad, binnen 2 werkdagen bij u afleveren.  Daarnaast hebben wij eigen gespecialiseerde servicemonteurs in dienst, die het onderhoud van uw RVS wijnkoelers voor u kunnen verzorgen. Heeft u vragen over onze RVS wijnkoelers of wilt u meer weten over onze service en onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op.