levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8


Vrieskist kopen?

Verkoopt u ijsjes of wilt u etenswaren tonen dan is een professionele vrieskist voor uw café, supermarkt of restaurant de ideale oplossing! Vrieskisten zijn er in verschillende soorten en maten, wilt u een vrieskist kopen voor een betaalbare prijs dan bent u bij RB Cool Plus aan het juiste adres!

Waar moet u op letten tijdens het kopen van een vrieskist?

Bij een horeca vrieskist wilt u uw etenswaren niet alleen functioneel op kunnen bergen, maar tevens wilt u uw etenswaren netjes kunnen presenteren met behulp van een glazen deksel. De vrieskist moet makkelijk hanteerbaar zijn voor uw klanten en moet genoeg ruimte bieden voor al uw ijsjes en overige etenswaren.


Bekijk ons aanbod vrieskisten


Vandaag voor 15:00 besteld, is morgen in huis!

Bij RB Cool Plus heeft u de mogelijkheid om een vrieskist te kopen met een inhoud van 300 liter, energiezuinig en inclusief een eenvoudige glazen deksel. Wij hanteren enkel de beste merken voor een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Zo kunt u een professionele vrieskist kopen voor een lage prijs!  

Dankzij onze grote groothandel in professionele vrieskisten en onze opslag hebben wij al onze vrieskisten direct op voorraad leverbaar! Koopt u uw vrieskist voor 15:00, dan ontvangt u de vrieskist  de volgende werkdag.

Wilt u ook eens ons overige assortiment bekijken? Bekijk dan ook eens onze vrieskasten voor de horeca, onze RVS vrieskasten of onze diepvrieskast aanbiedingen.