levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Vrieskisten

Als horeca ondernemer kunt u niet zonder professionele vrieskist! Een vrieskist met een kantelende deksel of een schuifglas. Ook hebben alle vrieskisten een thermometer voor de interne temperatuur. Wij hebben slimme vrieskisten voor elk formaat! Ook in een handig tafelformaat.

Vrieskisten met een laag energieverbruik

De vrieskisten hebben een laag energieverbruik en zijn vaak gemaakt van RVS, ook wel edelstaal genoemd. En de vrieskisten hebben een nauwkeurig digitaal LED temperatuurdisplay. Ook hebben wij vrieskisten met schuifglas die u kunt gebruiken in uw bedrijfspand. De vrieskisten van RB Cool Plus zorgen voor een professionele uitstraling van uw horeca gelegenheid of bedrijfspand.

Ook voor vrieskasten, display vriezers en display koelkasten bent u bij ons aan het juiste adres!

Vrieskisten bij RB Cool Plus

RB Cool Plus heeft zich gespecialiseerd in koeltechniek. We hebben een grote voorraad aan professionele en hoogwaardige koel- en vriesapparatuur. Door onze grote voorraad kunnen we de meeste producten binnen 24 tot 48 uur leveren. Wij hebben de allerlaagste prijzen en u betaalt vanaf 199,- geen verzendkosten in Nederland en België.

We hebben eigen monteurs in dienst die zorgen dat het apparaat geleverd en onderhouden wordt. Op alle producten heeft u minimaal 1 jaar garantie. Mocht er onverwachts iets kapot gaan, dan staan onze medewerkers direct paraat om het op te lossen. Bent u op zoek naar één adres voor zowel de levering als de service? Dan moet u bij RB Cool Plus zijn!