levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8


Vrieskasten

Als horeca-ondernemer kunt u niet zonder professionele vrieskasten! Ook een klein bedrijf heeft u een goede vrieskast nodig. Wij hebben slimme vrieskasten met beperkte ruimte, RVS vrieskasten of Gastro-Cool vriestonnen op wielen. 

De vrieskasten hebben een laag energieverbruik en zijn vaak gemaakt van RVS, ook wel edelstaal genoemd. En de vrieskasten hebben een nauwkeurig digitaal LED temperatuurdisplay. Ook zijn ze vaak voorzien van wielen, waardoor u de vrieskast eenvoudig op de juiste plaats kunt zetten. De vrieskasten van RB Cool Plus zorgen voor een professionele uitstraling van uw horeca gelegenheid, pizzeria of bedrijfspand.

Ook voor vrieskistenkoelkasten en display koelkasten bent u bij ons aan het juiste adres.

Vrieskasten bij RB Cool Plus

RB Cool Plus is groothandel in koeltechniek voor de professionele horeca-ondernemer. We hebben de meeste producten standaard op voorraad. Bestelt u uw vrieskast in onze webshop, dan kan deze meestal al binnen 24 tot 48 uur worden geleverd. Ook betaalt u geen verzendkosten voor dit product.

Wij hebben eigen monteurs in dienst. Daardoor kunnen we u zowel de apparatuur leveren als het onderhoud doen. Bent u op zoek naar één adres voor zowel de levering als het onderhoud? Dan bent u bij RB Cool Plus aan het juiste adres!