Prijs instellen

Max
Polar Display Vriezer - 365 Liter
Polar Display Vriezer - 365 Liter
Deze aantrekkelijke rechtopstaande display vriezer van Polar heeft een exceptioneel grote capaciteit en een deur voorzien van dubbel glas voor uitstekende isolatie en aantrekkelijke presentatie. Deze vriezer is ontworpen om producten effectief te ton...
Polar Display Vriezer met Lichtkoof - 412 Liter
Polar Display Vriezer met Lichtkoof - 412 Liter
Stijlvolle rechtopstaande display vriezer van Polar, met een deur voorzien van dubbel glas voor een uitstekende isolatie en aantrekkelijke presentatie van uw producten, en een lichtkoof. Deze vriezer is ontworpen voor het effectief merchandisen en pr...
Polar 2-Deurs Display Vriezer met Lichtkoof - 920 Liter
Polar 2-Deurs Display Vriezer met Lichtkoof - 920 Liter
Deze aantrekkelijke rechtopstaande display vriezer van Polar heeft een uitzonderlijk grote capaciteit en een deur voorzien van dubbel glas voor uitstekende isolatie en voor het effectief merchandisen en presenteren van producten. De vriezer heeft tie...
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Display vriezers

Een display vriezer is een vrieskast met een glazen deur. Diepvrieskasten met glazen deur worden veelal toegepast om twee redenen: omdat het mooi staat, of om energiebesparende redenen. Bij een displayvriezer hoeft u, in tegenstelling tot normale vrieskisten en vrieskasten, niet eerst de deur te openen voor u kunt zien wat er in de vriezer ligt. Vooral in professionele horeca-keukens en bedrijven kan een displayvriezer een flinke energiebesparing opleveren omdat de deur minder lang en minder vaak wordt geopend.

Vrieskasten met glazen deur

In de webshop van RB Cool Plus vindt u diverse glasdeur vrieskasten voor elke gewenste toepassing. Zo vindt u display vriezers die ook thuis niet misstaan, maar ook professionele horecavriezers voor bijvoorbeeld cafetaria's, restaurants en school- of bedrijfskantines. Ook leveren wij diverse vriezers met glazen deur of bovenzijde die heel geschikt zijn voor verkoop in zelfbediening.

De merken in ons assortiment zijn onder andere Polar en Diamond; hoogwaardige kwaliteitsmerken voor de veeleisende gebruiker. Gebruikers van deze vriezers zijn veelal ontzettend tevreden, en niet onbelangrijk: wij kunnen u op deze displayvriezers een scherpe prijs bieden.

De display vriezers zijn veelal op korte termijn uit voorraad leverbaar. De exacte levertijd vindt u bij de producten, maar bedraagt zelden meer dan enkele werkdagen. 

Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op. Met onze achtergrond in koeltechniek kunnen we u ongetwijfeld begeleiden in uw aankoop!

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »