levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8


Display vriezers

Een display vriezer is een vrieskast met een glazen deur. Diepvrieskasten met glazen deur worden veelal toegepast om twee redenen: omdat het mooi staat, of om energiebesparende redenen. Bij een displayvriezer hoeft u, in tegenstelling tot normale vrieskisten en vrieskasten, niet eerst de deur te openen voor u kunt zien wat er in de vriezer ligt. Vooral in professionele horeca-keukens en bedrijven kan een displayvriezer een flinke energiebesparing opleveren omdat de deur minder lang en minder vaak wordt geopend.

Vrieskasten met glazen deur

In de webshop van RB Cool Plus vindt u diverse glasdeur vrieskasten voor elke gewenste toepassing. Zo vindt u display vriezers die ook thuis niet misstaan, maar ook professionele horecavriezers voor bijvoorbeeld cafetaria's, restaurants en school- of bedrijfskantines. Ook leveren wij diverse vriezers met glazen deur of bovenzijde die heel geschikt zijn voor verkoop in zelfbediening.

De merken in ons assortiment zijn onder andere Polar en Diamond; hoogwaardige kwaliteitsmerken voor de veeleisende gebruiker. Gebruikers van deze vriezers zijn veelal ontzettend tevreden, en niet onbelangrijk: wij kunnen u op deze displayvriezers een scherpe prijs bieden.

De display vriezers zijn veelal op korte termijn uit voorraad leverbaar. De exacte levertijd vindt u bij de producten, maar bedraagt zelden meer dan enkele werkdagen. 

Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op. Met onze achtergrond in koeltechniek kunnen we u ongetwijfeld begeleiden in uw aankoop!