levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Vrieskast 

Vrieskast horeca

Bent u opzoek naar een vrieskast voor in de horeca? RB Cool Plus helpt u graag! Wij leveren vrieskasten voor de horeca in verschillende soorten en maten. Zo heeft u de keuze in horecavrieskasten tussen de 80 liter en 1300 liter. Ook bieden wij vrieskasten met glazen deuren, vrieskasten met blinde deuren en rvs vrieskasten.

De vrieskasten hebben een laag energieverbruik en zijn vaak uitgerust met wielen, waardoor de horeca vrieskast eenvoudig op de juiste plek geplaatst kan worden. Onze vrieskasten vergroten de uitstraling van uw horecagelegenheid. De vrieskasten met glazen deuren bieden u overzicht in waar de benodigde producten zich bevinden, waardoor de deur van de vrieskast minder lang open hoeft.

Vrieskisten horeca snel geleverd

Indien op voorraad zijn al onze vrieskasten voor de horeca binnen enkele werkdagen leverbaar en betaalt u geen verzendkosten. Door onze goede band met de leveranciers kunnen wij tegen een scherpe prijs inkopen, waardoor u als klant profiteert van lage kosten van de vrieskasten. De vrieskasten zijn uitgerust met een nauwkeurige, digitale thermometer zodat uw producten altijd op de gewenste temperatuur blijven. Wij leveren merken als Polar en Diamond, merken die bekend staan te voldoen aan de wensen van de veeleisende gebruiker. Bekijk ook eens onze diepvrieskast aanbiedingen!

Onze service

RB Cool Plus heeft eigen servicemonteurs in dienst, waardoor wij in staat zijn om niet alleen de vrieskist voor de horeca bij u af te leveren, maar ook om het verdere onderhoud te verrichten. Die combinatie maakt RB Cool Plus de ideale leverancier voor uw nieuwe horeca vrieskist! Neem gerust contact met ons op.