levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Verzenden & retourneren

Verzending

Wij verzenden uw bestelling in Nederland & België via de pakketdienst van DHL of met transport van Transmission. De leveringen worden altijd gedaan tot aan de eerste deur.

Bestellingen worden in Nederland kosteloos verzonden. 

Verzendkosten bij bestellingen naar België bedragen €49,99 inclusief btw


Retourneren

Als u besluit om uw bestelling aan ons te retourneren, is dat mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst. Wij zullen u dan verzoeken het product weer zo goed mogelijk in te pakken en klaar te zetten voor afhaling.

De kosten die in rekening zullen worden gebracht, zijn de kosten voor het retourtransport. De kosten voor pakketjes zullen maximaal €10,- zijn en van grotere producten die op pallets worden geleverd ligt dit tussen €40 - €80. De exacte kosten zullen wij u doorgeven op het moment dat een retour bij ons wordt aangemeld.

Zodra het product is aangekomen in ons magazijn, zal deze worden nagekeken en gecontroleerd. Op het moment dat wij constateren dat het product zichtbare gebruikssporen heeft, accessoires of de verpakking mist wordt er een waardevermindering van 35% toegepast. 

Tot slot wordt het aankoopbedrag, minus de transportkosten en eventueel de waardevermindering, teruggestort op uw rekening. 

Om al deze kosten te vermijden, helpen wij u graag bij het kiezen van het juiste product. U kunt ons altijd bellen of mailen om advies te krijgen over een product, of om extra informatie te ontvangen. Daarnaast raden wij u aan om altijd de afmetingen van producten goed na te kijken.