Prijs instellen

Max
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Voorlaad vaatwassers

Of u nu een cateringbedrijf, horecabedrijf (bijvoorbeeld restaurant) of bedrijfskeuken hebt, een goede vaatwasser is onmisbaar. Voorlaad vaatwassers zijn eenvoudig toe te passen in elke professionele keuken. De vaatwassers beschikken over een klep aan de voorzijde van de machine.

Horeca vaatwassers (zowel doorschuif- als voorlaadmodellen) zijn bedoeld om grote hoeveelheden afwas in korte tijd te verwerken. De doorlooptijd van het afwasprogramma is een kwestie van minuten. De meeste voorladers hebben uw vaat binnen 2 minuten klaar. De vaat wordt bovendien nagespoeld.

Een snelle, effectieve voorlaad vaatwasser helpt restaurants, cateringbedrijven en andere horecabedrijven hun keuken efficiënt te runnen. Afwassers kunnen snel werken en uw keuken blijft schoon en opgeruimd.

Voorlaad vaatwassers online bestellen bij RB Cool Plus

De RB Cool Plus webshop voert een zorgvuldig samengesteld assortiment. Wij verkopen alleen vaatwassers waar wij 100% achter staan. Bent u op zoek naar een topkwaliteit vaatwasser voor een scherpe prijs en korte levertijd, dan bent u bij ons aan het goede adres. 

Heeft u vragen over onze vaatwassers of heeft u een specifiek model in gedachten dat u in onze webshop niet kunt vinden? Neem gerust contact op, we helpen u graag.
 
Wij leveren naast voorlaadvaatwassers ook doorschuifvaatwassers.
Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »