Prijs instellen

Max
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Doorschuif vaatwassers

Een professionele doorschuif vaatwasser is onmisbaar in elke catering- en horecakeuken. RB Cool Plus biedt u een divers aanbod doorschuif vaatwassers voor elke grootkeuken. Wij verkopen alleen vaatwassers waar wij zelf voor de volle 100% achter staan. Dat betekent dat deze doorschuifvaatwassers garant staan voor een hoge kwaliteit, een goede prijs en een korte levertijd.

Professionele vaatwassers zijn bedoeld om in korte tijd grote hoeveelheden afwas te kunnen verwerken. De doorlooptijd van het vaatwasprogramma van een doorschuif vaatwasser is een kwestie van minuten. Natuurlijk zijn de vaatwassers uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk en hygiënisch RVS. 

Doorschuifvaatwassers zijn gangbaar in grootkeukens, waar ze meestal worden toegepast in combinatie met spoeltafels en voorspoeldouches. Ook deze producten kunnen we leveren. U vindt ze op onze pagina Roestvrijstaal.

Heeft u vragen over onze vaatwasautomaten, heeft u hulp nodig in het maken van uw keuze of bent u op zoek naar een specifiek product dat u in onze webshop nog niet terugziet? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
 
 
 
Behalve doorschuifvaatwassers leveren wij ook voorlaadmodellen
 
 
Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »