levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

 

Tafelkoelkast

Tafelkoelkasten zijn er in vele soorten en maten. Het belangrijkste kenmerk van een tafelkoelkast is dat het een mini koelkast is die u gemakkelijk op de grond, de bar of op tafel kunt plaatsen. Doordat het kleine koelkasten zijn, zijn tafelkoelkasten heel energiezuinig. De meeste tafelkoelkasten in ons assortiment hebben een energielabel van A, A+ of zelfs A ++. Onze Exquisit 35 verbruikt bijvoorbeeld maar 84 kWh per jaar.

Bekijkt u ook eens onze displaykoelers en koelvitrines.

Groot assortiment tafelkoelkasten

Bij RB Cool Plus hebben we een groot assortiment aan tafelkoelkasten. We hebben meer dan 20 verschillende modellen in onze collectie. U vindt bij ons tafelkoelkasten van 25 liter tot 130 liter. We hebben koelkasten met een print bijvoorbeeld Londen, het Nederlands elftal of Prosecco. Ook hebben we koelkasten met een vriesvakje, modellen die alleen gebruikt worden voor het koelen van wijn of modellen die bedoeld zijn voor het koelen van blikjes drinken. De meeste tafelkoelkasten hebben een glazen deur. Zo zien uw gasten in één oogwenk welke drankjes u nog beschikbaar heeft. U bestelt al een tafelkoekast voor minder dan 100,-!

Zoekt u toch een groter model? Bekijk ook onze barkoelkasten of display koelkasten.

Waarom bestelt u bij RB Cool Plus?

RB Cool Plus levert al meer dan 20 jaar professionele horeca-apparatuur en heeft zich gespecialiseerd in koel- & vriestechniek. Alle tafelkoelkasten hebben wij op voorraad. Als u uw bestelling voor 15:00 uur plaatst, wordt deze de volgende dag al bezorgd! Vanaf 199,- brengen we uw horeca-apparatuur zelfs gratis bij u thuis. Op al onze mini koelkasten krijgt u 1 of 2 jaar garantie. Mocht er in die tijd onverwacht iets stuk gaan, dan staan onze monteurs altijd voor u klaar. RB Cool Plus biedt professionele horeca-apparatuur voor de laagste prijzen! Door onze lage prijzen zijn onze producten ook interessant voor thuisgebruik.

Zoekt u een mini koelkast voor de allerlaagste prijs? Bekijk dan snel onze producten!