levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

vrieskast

RVS Vrieskast

Op zoek naar een RVS vrieskast? Of u nu een grote of een kleine RVS vrieskast zoekt, RB Cool Plus heeft het product dat aansluit op uw wensen. Onze RVS vrieskasten hebben een inhoud van 120 tot 1300 liter. De meeste RVS vrieskasten hebben een bereik van 18ºC. Een aantal uitvoeringen kan zelfs tot -25ºC vriezen. 

Alle RVS vrieskasten zijn uitgerust met een digitaal display, waarop nauwkeurig de temperatuur te controleren en in te stellen is. Een aantal van onze RVS vrieskanten hebben wieltjes, waardoor ze eenvoudig te plaatsen zijn. Bekijkt u ook eens onze RVS tafelmodel koelkasten!

Topmerken RVS vrieskasten

In ons assortiment vindt u diverse merken. Merken die wij leveren zijn onder anderen Polar, Combistel en Exquisit. Van onze klanten horen wij keer op keer zeer positieve ervaringen, waardoor we kunnen stellen dat het topmerken zijn. Door onze goede band met de leverancier kunt u profiteren van scherpe prijzen. De meeste RVS vrieskasten zijn standaard op voorraad. Hierdoor kunnen deze binnen drie werkdagen bij u bezorgen. Bij de aanschaf van een RVS vrieskast betaalt u geen verzendkosten.

Onderhoud van uw RVS vrieskast

Na uw bestelling komen onze servicemonteurs de RVS vrieskast bij u afleveren. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken voor ons servicepakket. In dat geval nemen onze servicemonteurs ook het onderhoud van uw RVS vrieskast voor hun rekening.  Wil u meer weten over onze service of heeft u nog vragen over onze RVS vrieskasten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!