levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

tafelmodel koelkastje

RVS koelkast tafelmodel

Ook voor kleine RVS tafelmodel koelkasten bent u bij RB Cool Plus aan het juiste adres! Ideaal voor in uw keuken als aanvulling op uw huidige koelkast of wanneer u weinig plek heeft voor een grote koelkast.

Onze RVS tafelmodel koelkasten bieden een bescheiden koelruimte en zijn uitstekend in te zetten voor speciale producten. Ook voor horecagelegenheden mag een tafelmodel koelkast niet ontbreken.

Presenteer uw speciaalbiertjes op een professionele en overzichtelijke wijze of kies juist voor een tafelmodel koelkastje met een wijnrek.

Meer informatie over onze RVS tafelmodel koelkasten

Binnen ons assortiment vindt u kleine RVS tafelmodel koelkastjes met verschillende energielabels (zoals A+ en A++), diverse inhouden, met binnenverlichting en eventueel automatische ontdooiing. Onze RVS koelkastjes worden voornamelijk ingezet als presentatiemodellen binnen cafe’s, restaurants en hotels. Wilt u graag meer informatie over de specificaties van een specifieke koelkast of over onze laatste aanbiedingen van tafelmodel koelkasten? Bekijkt u dan snel de productbeschrijving op iedere productpagina.

Diverse soorten tafelmodel koelkasten kopen

Wist u dat wij nog een veel breder assortiment hebben met kleine koelkasten in tafelmodel-formaat? Hieronder hebben wij voor u een overzicht opgesteld van onze mogelijkheden.

Presentatie tafelmodel koelkast aanbiedingen

Deze kleine koelkastjes zijn voorzien van een glazen deur. U kunt belangrijke producten, zoals speciale dranken, op een nette manier tonen aan uw consumenten. Uiteraard zijn de presentatiemodellen ook zeer geschikt voor in uw keuken. Heeft u vaker visite, zit u graag samen met vrienden te genieten van uw eigen drankjes? Dan mag een kleine koelkast met glazen deur niet ontbreken! Bekijk hier al onze tafelmodel koelkastjes.

Efficiënte tafelmodel koelkast aanbiedingen

Zoekt u juist kleine tafelmodel koelkastjes die u in kunt zetten voor meerdere producten? Dan hebben wij een speciaal overzicht voor u samengesteld met functionele tafelmodel koelkasten. Deze kleine koelkastjes beschikken bijvoorbeeld over een vriesvak, ideaal voor het opbergen van uw diepvriesgroenten. Ook hebben wij binnen dit assortiment een overzicht opgesteld van koelkasten met bakken, eierrekken, verstelbare legplateaus en speciale flessenkoelkasten met een wijnrek.

Design tafelmodel koelkastjes aanbiedingen

Ook hebben wij binnen ons assortiment een aantal design koelkastjes die ideaal zijn voor iedere keuken. De 4 liter koelkastjes beschikken over een retro design en passen in iedere keuken. De 34 liter koelkastjes van Husky zijn voorzien van een mooi print. Bekijk nu ook eens onze design koelkastjes.

Verschillende merken en inhouden

Ook voor onze tafelmodel koelkasten in RVS of andere materialen gebruiken we enkel hoogstaande merken. Binnen ons assortiment vindt u: Gastro mini koelkasten, Polar tafelmodel koelkasten, Exquisit kleine koelkastjes en de kleine display koelkastjes van Husky. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifieke inhoud dan hebben wij verschillende variaties beschikbaar! Van 4 liter tot 130 liter. Heeft u vragen over een van onze merken of wilt u graag meer informatie over een RVS tafelmodel koelkast? Neemt u dan gerust even contact op met onze klantenservice.