levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Wasbakken

Een wasbak is onmisbaar in uw professionele horecakeuken. U moet meerdere keren per dag uw handen wassen of een mes of plank afspoelen. Onze wasbakken zijn behandeld met een antibacterieel middel en eenvoudig te installeren. U kunt kiezen voor roestvrijstaal of polycarbonaat. Beide type wasbakken zijn zeer sterk en hygiënisch. De polycarbonaat wasbakken kunnen met een handsfree bediening worden geleverd. Het voordeel van de handsfree bediening is dat het 80% in watergebruik scheelt. En doordat u de kraan niet aan hoeft te raken, is het vele malen hygiënischer. Bekijk welke kranen en voorspoeldouches u op uw wasbakken kunt laten plaatsen.

Professionele partner voor hoogwaardige wasbakken

RB Cool Plus wil graag uw professionele partner zijn voor hoogwaardige horeca-apparatuur. Onze medewerkers hebben met zorg het volledige assortiment samengesteld. Zoekt u iets specifieks? We weten wat u als horeca-ondernemer nodig heeft en hebben veel kennis in huis om u te begeleiden bij uw aankoop. Onze medewerkers helpen u graag.

Wij zijn van oorsprong een groothandel in koeltechniek en uitgegroeid tot een groothandel voor complete horeca-apparatuur. We hebben de allerlaagste prijzen en verzenden uw bestelling vanaf 199,- gratis in Nederland en België. Wij maken gebruik van DHL en leveren tot de eerste deur.