levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8


Kranen

Goede kranen zijn onmisbaar in elke horeca gelegenheid! Of u een restaurant, lunchroom of koffiebar heeft, dat maakt niet uit. In onze webshop vindt u het merk Vogue. U vindt bij ons verschillende soorten hendelkranen – Kranen met deze hendels worden veel in de horeca en de zorg gebruikt. De kranenset – de kranen van deze set kunnen 360° draaien en zijn gemakkelijk en snel te reinigen. En de mengkraan duobloc – met deze mengkraan stelt u gemakkelijk de juiste temperatuur in.

Vogue kwaliteitskranen 

Vogue is WRAS goedgekeurd, wat zorgt voor een maximale hygiëne in elke keuken. U maakt de kranen gemakkelijk en snel schoon met een doekje en schoonmaakmiddel.

U heeft al een kranenset voor 27,99. De meng variant is leverbaar voor 59,99. Wilt u uw keuken in één bestelling compleet maken? Bestel gelijk een wasbak en voorspoeldouche erbij.

Laagste prijzen kranen van Vogue

Al onze producten worden vanaf 199,- gratis bezorgd. Tevens garanderen wij u de laagste prijzen. Dankzij onze passie en goede relaties met onze leveranciers kunnen wij goedkoop inkopen. Uiteraard profiteert u hier als klant ook van! Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen omtrent een specifieke Vogue kraan, neemt u dan gerust even contact op met onze klantenservice.