levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8


Budget Werktafels

Bij RB Cool Plus vindt u een groot assortiment budget werktafels. U kunt kiezen uit werktafels van 60 cm of 70 cm diep. Ook hebben wij werktafels van verschillende breedtes en met of zonder opstaande rand. Ook hoektafels met een achter opstaande rand vindt u bij ons. Al onze werktafels zijn gemaakt van robuust roestvrijstaal en zijn hygiënisch schoon te maken. Ze zijn betrouwbaar, praktisch en zeer voordelig! Zo vindt u altijd een werktafel die binnen uw budget past.

Goedkope werktafels in verschillende hoogtes en dieptes

U heeft bij ons als een budget werktafel vanaf 124,99. Dit is een werktafel van 60 cm breed en 60 cm diep met een vlak blad. Is 60cm te smal? Kijk gerust bij de werkbladen van 90 of 120 cm breed.

Een budget werktafel die 70 cm diep is, heeft u al vanaf 134,99. Dit is een werktafel van 60 cm breed en 70 cm diep met een vlak blad.

Het ideale werkblad is een werkblad van 90 cm hoog, 90 cm breed en 70 cm diep. De werktafels zijn in hoogte verstelbaar en worden altijd geleverd met een vlak blad én een onderblad. De absolute basis voor iedere professionele horeca gelegenheid!