levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8


Roestvrijstaal

RB Cool Plus is uw leverancier voor apparatuur en accessoires voor elke professionele keuken. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment RVS producten voor de horeca-keuken. Hieronder vallen bijvoorbeeld gastronormbakken, rvs werktafels, wasbakken en spoeltafels en ook voorspoeldouches en kranen. Deze producten zijn allen gemaakt van roestvrijstaal en voeldoen aan de strengste eisen voor de horeca-branche. 

Behalve deze rvs producten voor elke horecakeuken en professionele keuken vindt u ook elders in onze webshop gespecialiseerde producten van roestvaststaal. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze koelwerkbanken, saladettes en horeca-apparatuur. Kijk gerust eens rond in onze webshop voor nog veel meer onderhoudsvriendelijke producten van RVS voor elke professionele keuken.

Op zoek naar een persoonlijk advies? Spreek ons aan via de chat of neem contact met ons op. We begeleiden u graag in uw aankoop. 

RB Cool Plus probeert altijd een divers en volledig assortiment te voeren, waarbij we kijken naar specificaties en rekening houden met verschillende budgetten. Ook andere producten van onze leveranciers kunnen wij leveren. Vindt u in de webshop nog niet wat u zoekt? Laat het ons weten, we kijken graag of we voor een scherpe prijs aan uw vraag kunnen voldoen.