levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8


Professionele koelkast

Op zoek naar een professionele koelkast voor in uw horeca keuken of voor thuis? Dan bent u bij RB Cool Plus aan het juiste adres! In onze webwinkel vindt u een zeer ruim assortiment van professionele koelkasten, in alle soorten en maten.

Van een kleine barkoeling tot een dubbeldeurs koelkast met een inhoud van ruim 1300 liter en alles ertussenin. Daar zit gegarandeerd de koelkast tussen die u op het oog heeft!

Service voor uw professionele koelkast

Een koelkast gaat het langst mee als u hem goed onderhoudt. Maak hem regelmatig schoon en neem daarbij ook de rubbers en scharnieren mee. Daarnaast is het van belang om hem regelmatig te laten nakijken door een servicemonteur. Zo weet u zeker dat alles in orde is. Bij RB Cool Plus bieden we u de mogelijkheid een servicecontract af te sluiten bij de aankoop van uw professionele koelkast. Onze eigen technische dienst bestaat uit ervaren vakmensen met grote kennis op het gebied van koelkasten. Wel zo handig om naast een goede koelkast ook direct het onderhoud te regelen. Twee vliegen in een klap!

Heeft u advies nodig om te bepalen welke koelkast het meest geschikt voor u is? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag op weg. Ook voor advies over de totale inrichting van uw horeca keuken kunt u bij ons terecht!

Levertijd van uw professionele koelkast

Wanneer u een nieuwe koelkast bestelt wilt u daar uiteraard zo spoedig mogelijk gebruik van maken. Wij zorgen er voor dat uw professionele koelkast supersnel geleverd wordt. Alle artikelen uit onze voorraad kunnen we de volgende dag al leveren. Wilt u weten wanneer we de koelkast van uw keuze kunnen leveren? Neem dan even contact met ons op. We kijken het dan direct even voor u na!