levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Polar koeling

Polar koeling

Koelingen van Polar zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit en hebben zeer voordelige prijzen. Reden genoeg om voor een Polar koeling te kiezen voor in uw horeca keuken! Naast de goede prijs-kwaliteitsverhouding kunt u rekenen op een innovatieve en functionele koelkast met een uitstekende temperatuurregulatie. In onze webwinkel treft u een uitgebreid assortiment van Polar koelingen aan.

Bekijk hieronder ons volledige Polar-assortiment of bekijk ook eens onze overige horecakoelkasten of goedkope koelkasten. Wacht niet langer en bestel uw Polar koeling bij RB Cool Plus en profiteer direct van onze:

  • Laagste prijzen
  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Servicecontract voor onderhoud

Polar koeling zowel voor front- als backoffice ideaal

Naast grote koelkasten voor in de keuken heeft Polar ook een groot aanbod aan displaykoelkasten, koelvitrines en bar koelkasten. Mooie vormgeving en functionaliteit gaan hierbij hand in hand. Wij bevelen de koelapparatuur van Polar dan ook zeker aan! 

Hulp bij het uitzoeken van de juiste Polar koeling

Weet u nog niet precies welk model koelkast het beste is voor u? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de live chat, per mail of telefonisch. We adviseren u graag!

Wist u dat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben met horeca koelingen? Naast informatie over de apparaten adviseren we u ook graag over de inrichting van uw keuken en de beste plek om uw koelkast neer te zetten.