levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Over RB Cool Plus

RB Cool Plus is uw vaste adres voor betrouwbare en hoogwaardige keukenapparatuur voor zowel de professional als consument. 

Ons bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar. Wij zijn gestart als specialist in koeltechniek en beschikken over ons eigen serviceteam voor reparaties en onderhoud aan horecakoelingen. Sinds 2008 is daar de verkoop van koelproducten bijgekomen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een webshop met een heel volledig aanbod in professionele horeca- en keukenapparatuur.
 

3 redenen om te bestellen bij RB Cool Plus:


1. Zorgvuldig samengesteld assortiment.
Alle producten uit ons assortiment zijn zorgvuldig gekozen op prijs en kwaliteit. Wij streven naar een aanbod met producten waarop u kunt vertrouwen, met keuze-opties binnen elk budget.

2. Zoekt u iets specifieks? Wij helpen u graag.
In onze webshop vindt u slechts een gedeelte van de producten die onze importeurs kunnen leveren. Bent u op zoek naar een specifiek product? Vraag gerust of wij dit voor u kunnen bestellen! 

3. Altijd een antwoord op uw vragen.
Wij zijn onze webshop begonnen uit passie voor professionele horeca-apparatuur en koelproducten. We weten wat de (horeca-)ondernemer nodig heeft en hebben veel kennis in huis om u te begeleiden in uw aankoop. Heeft u specifieke vragen? Neem dan vooral contact met ons op.