levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Opzetkoelvitrine

Opzetkoelvitrine

Beschikt u over een restaurant of over een broodjeszaak en serveert u belegde baguettes, provencettes of diverse salades? En wilt u uw etenswaren of maaltijden gekoeld bewaren en direct op een professionele manier presenteren aan uw klanten? Kies dan voor onze goedkope opzetkoelvitrines van Combisteel.

Binnen ons assortiment vindt u twee soorten opzetkoelvitrines, koelvitrines met glazen vitrine of met RVS deksel. Wilt u graag meer informatie over een specifieke koelvitrine en welke geschikt is voor uw onderneming? Neemt u dan gerust even contact op met onze specialisten.

Bekijkt u gerust ook even onze horeca koelkasten, horeca vriezers of koeltoonbanken!

Waarom uw opzetkoelvitrine kopen bij RB Cool Plus?

U profiteert niet direct van onze hoogwaardige kwaliteit vitrines, maar tevens zijn wij één van de goedkoopste horeca-apparatuur leveranciers van heel Nederland! Profiteer direct van onze uitstekende kwaliteit Combisteel vitrines en betaal geen verzendkosten.

Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij exact welke vitrine past bij uw type bedrijf.  Wilt u liever vooraf informatie inwinnen over specifieke vitrines, neemt u dan even contact op via +31 (0) 53 737 01 40.

Wacht niet langer en profiteer van onze vele voordelen:

  • Deskundig advies
  • Snelle levertijd
  • Gratis verzending
  • Lage prijzen
  • Uitstekende kwaliteit

Uit welke soorten opzetkoelvitrines kunt u kiezen?

Zoals we net al beschreven zijn er diverse opzetkoelvitrines beschikbaar. Het ligt uiteraard volledig aan het doel van uw koelvitrine welk type geschikt is voor uw onderneming. Wilt u bijvoorbeeld belegde broodjes serveren dan kiest u voor een RVS opzetvitrine van Combisteel (beschikbaar in verschillend formaten). Wilt u echter gebakjes, snacks of blikjes drinken op nette manier presenteren dan kiest u voor een kleine glazen koelvitrine of een lange/roterende koelvitrine. (Ook beschikbaar in verschillende formaten.)

Ook voor de glazen koelvitrines verkopen wij enkel hoogwaardige merken. De glazen koelvitrines van Polar, Husky, Combisteel of Exquisit zijn niet alleen betaalbaar, maar ook van uitstekende kwaliteit.