levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

mini koelkast kopen

Mini koelkast kopen

RB Cool Plus heeft voor u de mooiste mini koelkasten die er zijn. We hebben meer dan 20 modellen in ons assortiment. Kleine maten van rond de 24 liter, maten van 45-50 liter, en grote maten van 60-70 liter.

En dan hebben we nog onze uitschieters. De grootste mini koelkasten van 100 of 130 liter, en ons allerkleinste model, met een inhoud van 4 liter. Die is dus geschikt voor een lunch, en hij kan ook in de auto worden aangesloten.

Toch liever een iets grotere koelkast? Bekijk dan onze:

Mini koelkast kopen? Waar let u op?

Allereerst bepaalt u het doel waarvoor u de mini koelkast wilt gebruiken. Voor een paar drankjes, ook voor voedsel, voor een heleboel drankjes? Dan bepaalt u de grootte die daarbij hoort. En het uiterlijk: met, of zonder glazen deur? Als mini bar in een hotel, of bij u thuis? En het merk? De afmetingen? Het energieverbruik? Het geluid (volume) dat de mini koelkast maakt? Of wilt u een mini koelkast kopen met een speciaal uiterlijk?

RB Cool Plus heeft mini koelkasten met:

  • Een glazen deur;
  • Uitgevoerd in RVS, tafelmodel;
  • Wijnkoelkasten in tafelmodel;
  • Met een vriesvak;
  • Met een opvallende bedrukking.

Of, u kunt ook gewoon voor een goed merk kiezen. Bij RB Cool Plus hebben we o.a.:
Exquisit-, Polar-, Gastro-Cool- en Husky mini koelkastjes.

Is een mini koelkast toch net iets te klein voor u? Bekijkt u dan ook eens onze koelkasten met glazen deur, onze dubbeldeurs koelkasten of onze goedkope koelkasten.

Om een mini koelkast te kopen moet u bij RB Cool Plus zijn

Want RB Cool Plus is van oorsprong een onderhouds- en service bedrijf voor koelkasten. U kunt bij ons niet alleen een mini koelkast kopen, maar we geven u ook service en onderhoud. Dus met al u vragen, wensen en problemen kunt u bij ons terecht, op het gebied van koelingen dan. Komt u gerust langs bij ons, dan kunt u zelf zien wat we hebben en hoe we te werk gaan. U kunt ons vinden op:

Lenteweg 19 in Enschede
053 – 737 01 40
info@rbcoolplus.nl