levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8


Koelwerkbanken

Als horeca-onderneming kunt u eigenlijk niet zonder koelwerkbanken. De bovenzijde van een koelwerkbank is een RVS werkblad. Onder de werkbank vindt u horecakoelingen in de vorm van koelkasten of lades. Zo gaat u efficiënt om met de ruimte in uw keuken en kunt u de maaltijden die u op de werkbank voorbereidt, gekoeld opslaan.

De koelbanken van RB Cool Plus zijn van hoge kwaliteit en specifiek bedoeld voor professionele keukens. Merken die u in onze webshop vindt zijn bijvoorbeeld True en Polar, waarmee zowel wij als onze klanten zeer goede ervaringen hebben. Horeca koelbanken zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen, bijvoorbeeld tweedeurs, driedeurs en vierdeurs. Ook leveren wij koelwerkbanken met laden. 

RB Cool Plus kan horeca koelwerkbanken altijd leveren tegen een scherpe prijs. De meeste koelwerkbanken zijn vanuit voorraad leverbaar met een levertijd van 1 a 2 werkdagen.

Koelwerkbanken met service en onderhoud

RB Cool Plus is gespecialiseerd in grootkeukentechniek en in het bijzonder in koeltechniek. Wij beschikken over eigen monteurs voor service en onderhoud. Bent u op zoek naar een adres dat niet alleen de apparatuur levert, maar deze ook voor u kan onderhouden? Dan bent u bij RB Cool Plus aan het juiste adres.

Wilt u meer weten over onze koelwerkbanken of over onze servicedienst? Neem gerust contact met ons op.