levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Koelwerkbank Horeca

Koelwerkbank horeca

In de horeca kunt u niet zonder koelwerkbank. Bovenop de koelwerkbank vindt u uw werkblad. Daaronder bevinden zich de koelkasten, waardoor u eenvoudig uw bereide maaltijden direct koel kunt opslaan. Met de horeca koelwerkbank gaat u bovendien efficiënt om met de beschikbare ruimte. Het werkblad is gemaakt van RVS. 

De koelwerkbanken voor in uw horecagelegenheid zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Wij leveren koelwerkbanken met deuren, lades of een combinatie hiervan. Ook de afmetingen van de horeca koelwerkbanken variëren.

De koelwerkbanken zijn uitgerust met een display, waarop de temperatuur van de koelkasten eenvoudig te regelen is.  Enkele modellen hebben wieltjes, waardoor de horeca koelwerkbanken eenvoudig op de juiste plek  geplaatst kunnen worden.

Bekijkt u ook eens onze horeca werkbanken, horeca diepvrieskasten of al onze horeca keukenapparatuur!

Koelwerkbank horeca kopen

De merken die wij leveren zijn bijvoorbeeld True en Polar. Deze merken staan erom bekend te zorgen voor tevredenheid bij de meest veeleisende klant. RB Cool Plus kan koelwerkbanken voor de horeca altijd leveren tegen een voordelige prijs. De meeste koelwerkbanken zijn standaard op voorraad en daardoor binnen 1 of 2 werkdagen leverbaar.

Naast de koelwerkbanken hebben wij ook pizzawerkbanken in ons assortiment. Ook deze zijn uitgerust met een werkbank en een koelinstallatie.

Koelwerkbank horeca service

Als extraatje kunt u bij ons gebruik maken van onze eigen, gespecialiseerde servicemonteurs. Deze monteurs verzorgen het onderhoud van de koelwerkbank in uw horecagelegenheid. Wilt u meer informatie over onze servicemonteurs of over de horeca koelwerkbanken. Neem dan gerust contact met ons op.