levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Koelvitrine kopen

Koelvitrine kopen

Bent u van plan een nieuwe koelvitrine te kopen voor uw horecagelegenheid? RB Cool Plus heeft een breed aanbod aan koelvitrines en opzetvitrines. Bij ons kunt u een koelvitrine kopen, waarbij u ruime keus heeft aan verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

De meeste koelvitrines zijn uitgerust met wieltjes, waardoor deze eenvoudig op de juist plek gezet kan worden. Naast vaste koelvitrines, kunt u bij ons ook roterende koelvitrines kopen.

Bekijkt u ook eens onze koeltoonbanken of onze horecakoelkasten met glazen deur!

Efficiënte koelvitrines

Eén van de merken koelvitrines, die u bij ons kunt kopen, is Polar. Dit merk staat bekend om uitstekende klantervaringen. Polar levert stijlvolle koelvitrines, waardoor deze een positieve bijdrage leveren aan de uitstraling van uw horecagelegenheid. De koelvitrines zijn uitgerust met een efficiënt koelsysteem, waardoor de temperatuur van de koelvitrine constant blijft. De koelvitrines zijn uitstekend geschikt als gebaksvitrines, maar ze zijn ook geschikt voor het presenteren van bijvoorbeeld nagerechten. Daarnaast beschikken de meeste modellen over een automatische ontdooifunctie.

Koelvitrine kopen

Als u besluit om bij ons uw nieuwe koelvitrine te kopen, profiteert u van een aantal voordelen. Zo hanteren wij scherpe prijzen, leveren wij, indien op voorraad, binnen twee werkdagen en betaalt u bij veel van onze producten geen verzendkosten. Daarbovenop kunt u ook kiezen voor de ondersteuning van onze servicemonteurs. Zij verzorgen dan het onderhoud van uw koelvitrine. Wilt u meer weten over onze ondersteuning of wilt u advies bij het kopen van een koelvitrine? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!