levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8


Wijnkoelkasten

Op zoek naar een professionele wijnkoelkast of wijnkoeler voor uw horeca-bedrijf? RB Cool Plus levert een uitgebreid assortiment hoogwaardige wijnkoelkasten binnen elk budget. Ook particulieren zijn welkom een wijnkoelkast te bestellen in onze webshop. 

Ons assortiment grote en kleine wijnkoelkasten bestaat uit topkwaliteit wijnkoelkasten van merken als Exquisit en Polar. Met deze merken hebben wij bijzonder goede ervaringen. Ook van onze klanten vernemen we keer op keer dat de wijnkoelkasten goed bevallen. Op beide merken kunnen we u een scherpe prijs bieden. De levertijd van de wijnkoelkasten is meestal maar 1 a 2 werkdagen.

Wijnklimaatkasten

De temperatuur van de wijnkoelkasten is veelal instelbaar van circa 4 tot 18 a 22 graden Celsius. Daarmee zijn ze heel geschikt als wijnklimaatkast waarin uw wijnen kunt bewaren of laten rijpen onder de ideale omstandigheden. De wijnen kunnen te allen tijde worden uitgeserveerd op de ideale temperatuur. 

U kunt wijnkoelkasten uitkiezen met één, twee of meerdere temperatuurzones. Is het voor u van belang verschillende soorten wijnen te kunnen bewaren in één wijnkoelkast, dan is het raadzaam hierop te letten. Diverse wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten zijn uitgerust met verlichting. In horecabedrijven zorgt dit voor snellere herkenning van de wijnen. Ook kunnen deze wijnkoelers worden ingezet als displaykoelkast waarbij ook voor uw gasten zichtbaar is welke wijnen u serveert. 

Keuze van uw wijnkoelkast

Heeft u vragen over ons assortiment of bent u op zoek naar een persoonlijk productadvies? Spreek ons gerust aan via de chat of neem contact met ons op. Met meer dan 20 jaar ervaring in horeca koeltechniek kunnen we u altijd begeleiden in uw keuze.