levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

-

Tafelmodel Koelkasten

Op zoek naar een hoogwaardige koelkast in het tafelmodel? In onze webshop vindt u een brede selectie tafelmodel koelkasten met een inhoud van circa 50 tot 130 liter. In ons assortiment vindt u niet alleen een grote variatie aan inhoudsmaten, maar ook modellen met en zonder vriesvak en met en zonder glazen deur.

RB Cool Plus heeft goede ervaringen met de merken Exquisit en Frilec. De tafelkoelkasten van deze merken staan garant voor een lange levensduur en een goede prijskwaliteitverhouding. We leveren ze graag, zowel aan bedrijven (waaronder professionele horeca-ondernemers) als aan consumenten.

Tafelkoelkasten al vanaf € 119,95

Een tafelmodel koelkast hoeft helemaal niet duur te zijn. RB Cool Plus biedt u een scherpe prijs op vrijwel alle koelkasten uit ons assortiment. Daardoor heeft u al een nieuwe tafelkoelkast vanaf € 119,95 en een minikoelkast vanaf € 99,95.

De koelkasten kunnen veelal uit voorraad worden geleverd binnen één tot twee werkdagen. De exacte levertijd staat vermeld bij de producten.

Over RB Cool Plus

RB Cool Plus is begonnen als specialist in koeltechniek. Sinds 2008 is daar de verkoop van koelproducten bij gekomen. U kunt bij ons terecht voor een zorgvuldig samengesteld assortiment, korte levertijden, scherpe prijzen en altijd een persoonlijk advies. Lees meer over RB Cool Plus.