levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8


Opzetvitrines

Goede opzetvitrines zijn van essentieel belang in uw professionele keuken om te zorgen dat u uw etenswaren zo lang mogelijk kunt bewaren. Het is zonde als u producten weg moet gooien omdat ze niet goed meer zijn. Onze opzetvitrines zijn gekoeld en hebben meerdere bewaarbakken zodat u alle ingrediënten in een aparte bak kunt bewaren. U wilt natuurlijk niet dat uw kaas naar tomaat smaakt of andersom.

Dankzij het glazen deksel kunnen de medewerkers of klanten direct zien wat u te bieden heeft. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een broodjeszaak. Klanten kunnen zien dat de ingrediënten vers zijn en dat het direct wordt bereid.

Opzetvitrines van RVS

Onze opzetvitrines zijn gemaakt van robuust roestvrijstaal, ook wel RVS genoemd. We hebben vitrines van 180 cm en 200 cm breed. Op al onze producten heeft u 1 jaar garantie en u heeft ze binnen 48 uur in huis.

Opzetvitrines bij RB Cool Plus

Onze medewerkers hebben een passie voor horeca apparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in grootkeukentechniek en in het bijzonder in koeltechniek. Onze producten worden vanaf 199,-gratis verzonden. Ook hebben wij eigen monteurs in dienst. Bent u op zoek naar een partner met een ruim assortiment én goede service? Dan bent u bij RB Cool Plus aan het juiste adres!

Ook aan display vriezers en koelvitrines helpen wij u graag.