levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8


Mini Koelkast

Nieuw in onze webshop: een uitgebreide collectie mini koelkasten van de merken Exquisit, Polar, Gastro-Cool en Husky. In onze shop vindt u diverse betaalbare minikoelkastjes die heel geschikt zijn voor diverse horeca, als minibar in hotels, of juist voor thuis.

Mini koelkast kopen? Ruim assortiment!

Het assortiment bestaat uit onder andere:

  • Mini koelkastjes met glazen deur
  • Tafelmodel wijnkoelkasten
  • RVS koelkasten in tafelmodel
  • Kleine koelkastjes met opvallende bedrukking
  • Mini koelkasten met vriesvak

Kortom: in ons uitgebreide aanbod vindt u altijd de mini koelkast die u zoekt! De capaciteit van deze koelkastjes loopt uiteen van circa 24 liter voor de kleinste minikoelkast tot ca. 45-50 liter voor de middenmoot tot 60 a 70 liter voor de grotere tafelmodel koelkasten. Diverse grotere tafelmodel koelkasten van Exquisit hebben een inhoud van 100 of 130 liter en zijn daarmee opvallend groter dan de rest.

Tafelmodel koelkast kopen

RB Cool Plus laat u rekenen op een scherpe prijs en een snelle levering. De meeste koelkasten zijn vanuit vooraad leverbaar in slechts 1 a 2 werkdagen. Speciaal voor afnemers uit de horeca heeft RB Cool Plus ook een eigen technische dienst die serivce en onderhoud kan uitvoeren op uw koelapparatuur. Wilt u daar meer informatie over, of bent u op zoek naar een persoonlijk advies voor uw keuze van een mini koelkast? Neem gerust contact met ons op!