levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8


Koelvitrines

Zoekt u een hoogwaardige koelvitrine voor bijvoorbeeld horeca, bedrijven of detailhandel? In onze webshop vindt u een divers assortiment professionele koelvitrines en opzetkoelvitrines. Met name de Polar koelvitrines zijn wat ons betreft een grote aanrader: daarop kunnen we u scherpe prijzen bieden en een korte levertijd. Bovendien zijn de praktijkervaringen van onze klanten met deze gekoelde vitrines heel goed.

Gebaksvitrines

Diverse vitrines uit onze webshop zijn heel geschikt als gebaksvitrine. Met name Polar levert prachtige gekoelde vitrines voor gebak. Perfect voor het presenteren van gebak, taart en nagerechten in horecagelegenheden en winkels. De Polar gebaksvitrines zijn allen voorzien van een efficiënt koelsysteem, zodat u verzekerd bent van een constante temperatuur, en een automatische ontdooifunctie. Leverbaar in diverse maten, meestal binnen één a twee werkdagen!

Uw koelvitrine bestellen bij RB Cool Plus

RB Cool Plus heeft meer dan 20 jaar ervaring met koeltechniek. Vanuit ons serviceteam voor reparatie en onderhoud zijn wij sinds 2008 ook professionele- en horecakoelingen gaan verkopen. Als u op zoek bent naar aankoopadvies, zijn we u daarbij graag van dienst. Spreek ons aan via de chat, of neem contact met ons op!

Het assortiment in onze webshop hebben wij zorgvuldig samengesteld op diversiteit en budget, zodat er altijd een koelvitrine is die bij u past. Mocht u desondanks niet vinden wat u zoekt, willen we u vragen contact met ons op te nemen. We bekijken graag voor u of onze leveranciers ook aan uw wens tegemoet kunnen komen!