levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Display koelkasten

Op zoek naar een mooie Display koelkast voor uw horecabedrijf of gewoon voor bij u thuis? In de webshop van RB Cool Plus vindt u een uitgebreid assortiment koelkasten met glazen deur voor zowel professionele bedrijven als voor particulieren. 

Deze horeca koelkasten met glazen deur kunnen wij u aanbieden tegen de allerlaagste prijs van Nederland. Dankzij onze goede banden met onze leveranciers kunnen wij de displaykoelers scherp inkopen. Daar profiteert u van mee! Een horeca koelkast met glazen deur schaft u bij ons al aan vanaf € 139,99.


De display koelkasten met glazen deur zijn leverbaar in diverse modellen. We beschikken over lage glazen deur koelkasten die geschikt zijn voor onder de bar, maar ook over hoge staande koelkasten en over tafelmodel displaykoelkasten voor de achterzijde van uw bar. Display koelkasten zijn leverbaar met een inhoud van circa 50 tot zelfs meer dan 900 liter.

Wij leveren display koelers van diverse merken waaronder Polar en Exquisit. Dit zijn kwaliteitsmerken die onze klanten keer op keer tevreden stellen. De meeste display koelkasten zijn standaard op voorraad en kunnen binnen 1 a 2 dagen worden geleverd.


Display koelers met service en onderhoud

RB Cool Plus is gespecialiseerd in grootkeukentechniek en in het bijzonder in koeltechniek. Wij beschikken over eigen monteurs voor service en onderhoud. Bent u op zoek naar een aanbieder die niet alleen de apparatuur, maar ook het onderhoud voor u verzorgt? Dan bent u bij RB Cool Plus aan het juiste adres.

Wilt u meer weten over onze horeca koelkasten met glazen deuren, of over onze diensten op het gebied van service en onderhoud? Neem gerust contact met ons op.