levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8


Barkoelkasten

Op zoek naar betaalbare barkoelkasten? RB Cool Plus levert barkoelingen en andere drankkoelkasten tegen de allerlaagste prijs. U profiteert mee van onze scherpe inkoopprijzen. Daardoor kunnen wij u een barkoelkast bieden al vanaf € 179,-. Zoekt u een goedkope koelkast? Bekijk dan het overzicht.

Barkoelkast kopen? Ruim assortiment!

In onze webshop vindt u diverse soorten barkoelers: met blinde deur, glazen deur of schuifdeuren, en barkoeling met flessennest of juist zonder. Ook barkoelkasten met lades kunnen wij leveren. Merken in ons assortiment zijn onder andere Polar en Exquisit - kwaliteitsmerken die onze klanten keer op keer tevreden stellen. 

Een barkoelkast is uitstekend geschikt voor elk professioneel horecabedrijf. Diverse drankkoelkasten zijn daarnaast populair onder particulieren. Een mooie barkoelkast met glazen deuren past immers ook prima in de meeste keukens. Ook wanneer u uw barkoelkast wilt combineren met een andere horecakoelkast dan hebben wij een ruim assortiment van diverse professionele horecakoelkasten.

Barkoeling inclusief service en onderhoud

RB Cool Plus is in het bijzonder gespecialiseerd in koeltechniek. Wij beschikken over eigen servicemonteurs die desgewenst op uw barkoelkasten service en onderhoud kunnen verzorgen. Wilt u meer weten over onze barkoelkasten of service en onderhoud door RB Cool Plus? Neem gerust contact met ons op.