levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

koelkast glazen deur

Koelkast glazen deur

Bent u op zoek naar een glasdeur koelkast? Een exemplaar dat dankzij het geïsoleerde glas goed koelt en waar u direct kunt zien wat u nog op voorraad heeft? Dan bent u bij RB Cool Plus aan het juiste adres! RB Cool Plus heeft zich al 25 jaar gespecialiseerd in professionele koelapparatuur voor zowel de horecazaken als voor thuisgebruik.

Weet u wat de voordelen van een koelkast met glazen deur zijn?

Tegenwoordig zijn glasdeur koelkasten net zo energiezuinig als exemplaren met een RVS deur. Waarom kiest u dan voor een koelkast met glazen deur?

  • Een glasdeur koelkast zorgt voor een mooie en professionele presentatie van uw drankjes, taarten of gerechten. Uw bezoekers kunnen direct zien wat u in het assortiment heeft.
  • U ziet in één oogopslag wat u nog aan voorraad heeft en wat u bij moet bestellen.
  • Doordat u aan de buitenkant kunt zien wat u nog aan gerechten heeft, opent u minder vaak de deur. Hierdoor blijft de temperatuur constant, verliest u minder gekoelde lucht en verbruikt de koelkast minder energie.

Groot assortiment koelkasten met glazen deur

In onze webshop vindt u een groot assortiment koelkasten met glazen deuren. Hieronder noemen we glas koelkasten die u kunt bestellen:

  • Barkoelkasten zijn bedoeld voor het koelen van blikjes of flesjes drinken. Deze koelkasten staan vaak op een bar of tafel, zodat uw klanten direct kunnen zien welke drankjes u in de aanbieding heeft.
  • Koelvitrines zijn leverbaar in 2 soorten. Koelvitrines voor het koelen van blikjes drinken en koelvitrines voor het koelen van taarten en gebak.
  • Tafelmodel koelkasten zijn mini koelkasten die gemakkelijk op een bar of tafel geplaatst kunnen worden. Deze exemplaren worden ook veel voor thuisgebruik besteld.
  • Display koelkasten zijn leverbaar in 2 verschillende uitvoeringen, een staand groot model en een breed klein model. De staande modellen zijn te bestellen met een inhoud van 225 tot 1000 liter.
  • Wijnkoelkasten zijn voorzien van speciale wijnrekken zodat de wijnflessen liggend gekoeld kunnen worden.

Bent u op zoek naar een goed geïsoleerde koelkast met glazen deur zodat u uw gerechten en drankjes op een professionele manier aan uw gasten kunt presenteren? Bekijk ons uitgebreide assortiment!