levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Dubbeldeurs koelkast

Koelkast dubbeldeurs

Bent u van plan om een (nieuwe) dubbeldeurs koelkast aan te schaffen? In het assortiment van RB Cool Plus heeft een ruimte keuze aan koelkasten met een dubbele deur. Deze deuren zijn zowel in een blinde als een glazen variant, de displaykoelkast, beschikbaar.

Veel van onze dubbeldeurs koelkasten hebben handige wieltjes, waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn. De temperatuur van de koelkasten is eenvoudig in te stellen en te controleren via het handige LED-display. De koelkasten zijn te verkrijgen met openslaande deuren of schuifdeuren.

De beste merken dubbeldeurs koelkasten

Bij RB Cool Plus werken wij met de beste merken dubbeldeurs koelkasten. Zo vindt u bij ons gerenommeerde merken als Polar en Exquisit. Deze merken staan er om bekend garant te staan voor zeer tevreden klanten. Wij hebben een goede relatie met de leveranciers, waardoor wij scherp kunnen inkopen. Hierdoor kunt u profiteren van voordelige prijzen voor uw dubbeldeurs koelkast.

Dubbeldeurs koelkast kopen

Heeft u in ons assortiment uw ideale dubbeldeurs koelkast gevonden? Ons bestelproces verloopt eenvoudig en razendsnel via onze site. De meeste dubbeldeurs koelkasten hebben wij standaard op voorraad. Hierdoor kunnen wij deze binnen twee werkdagen bij u afleveren. Dubbeldeurs koelkasten vanaf €199 bezorgen wij helemaal gratis.

U kunt ook gebruik maken van ons servicepakket. Onze gespecialiseerde servicemonteurs zorgen dan niet alleen voor de installatie van uw dubbelsdeurs koelkast, maar kunnen ook het onderhoud voor hun rekening nemen. Wilt u meer weten over ons servicepakket of heeft u advies nodig over uw aankoop? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.