Pagina 1 van 1

Pizzawerkbanken

Bent u op zoek naar een professionele pizzawerkbank voor uw horecakeuken of pizzeria? In onze webshop vindt u een mooi assortiment hoogwaardige RVS pizzawerkbanken. Onze pizzawerkbanken zijn allemaal voorzien van een koeling onder de werkbank en een opzetvitrine met gastronormbakken bovenop. 

U kunt kiezen uit een Polar 3-deurs pizzawerkbank met geventileerde koeling, een 2-deurs pizzawerkbank met deeglades en een 3-deurs pizzawerkbank met 3 koelingen.

Pizzawerkbanken met een laag energieverbruik

De pizzawerkbanken hebben een laag energieverbruik en zijn volledig gemaakt van edelstaal (hoogwaardig RVS). Natuurlijk hebben de ergonomische werkbanken een ideale werkhoogte en dragen ze bij aan een professionele uitstraling van uw pizzeria. 

Pizzawerkbanken bij RB Cool Plus

RB Cool Plus heeft de meeste producten standaard op voorraad. Bestelt u uw pizzawerkbank in onze webshop, dan kan deze meestal al binnen 24 tot 48 uur worden geleverd. Ook betaalt u geen verzendkosten voor dit product.

RB Cool Plus is gespecialiseerd in grootkeukentechniek en in het bijzonder in koeltechniek. Wij hebben eigen monteurs in dienst. Daardoor kunnen we u zowel de apparatuur leveren als het onderhoud doen. Bent u op zoek naar één adres voor zowel de levering als het onderhoud? Dan bent u bij RB Cool Plus aan het juiste adres!

Lees meer