Horeca Koeling & Vriezers

Op zoek naar een professionele koelkast of vriezer voor uw horeca-bedrijf of onderneming? RB Cool Plus biedt een uitgebreid assortiment professionele koelingen en vriezers.

RB Cool Plus is meer dan 20 jaar geleden gestart als specialist in koeltechniek. Sinds 2008 is daar de verkoop van professionele koelingen en vriezers bijgekomen. We hebben jarenlange ervaringen met deze producten, en dan met name in de horeca-branche. Van deze ervaring plukt u de vruchten: we bieden u een interessant en divers assortiment voor een scherpe prijs, kunnen de koelingen vanuit voorraad leveren binnen enkele werkdagen en staan altijd voor u klaar voor een persoonlijk advies.

Horeca koelingen

De koelingen in onze webshop zijn van hoogwaardige merken zoals Polar, True, Exquisit en Gastro-Cool. We bieden u een uitgebreid assortiment koelkasten, barkoelers, koelwerkbanken, koelvitrines, ijsblokjesmachines, vrieskasten en -kisten en nog veel meer. Binnen elke productcategorie hebben we een divers assortiment samengesteld in specificaties en aanschafprijs, zodat de horeca-ondernemer, het bedrijfsleven én de consument elk bij ons terecht kunnen voor een product naar wens. Zoekt u een specifieke koeling die niet in ons assortiment is opgenomen? De kans is groot dat we ook uw product kunnen leveren. Neem gerust contact met ons op.
 
 

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »