levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Horecakoelkast glazen deur

Horecakoelkast glazen deur

Koelkast met een glazen deur nodig? Door uw producten in een koelkast met glazen deur  te bewaren geeft u uw klanten direct een overzicht van uw aanbod. Bovendien heeft zo’n koelkast een professionele uitstraling. Bij RB Cool Plus vindt u diverse modellen display koelkasten.

Of u nu op zoek bent naar een mini koelkast met een inhoud van bijvoorbeeld 50 liter of juist naar een grote dubbeldeurs koelkast van 1000 liter, u vindt het in onze webshop. Wist u dat wij bij RB Cool Plus altijd de laagste prijzen hanteren? U heeft al een minikoelkast met glazen deur  voor  149 euro.

Kwalitatieve horeca koelkasten met glazen deur

Wij stellen ons assortiment zorgvuldig samen, zo kunt u rekenen op:

  • Horeca koelkasten met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Betrouwbare koelkasten
  • Goede keuze-opties, passend bij uw budget

Daarnaast kunt u gebruik maken van onze eigen technische dienst voor koelkasten. Wij zorgen dan voor installatie, service én onderhoud van uw professionele display koeling. Hoe fijn is dat, alles regelen via één adres?!

Service bij RB Cool Plus

Naast kwaliteit en scherpe prijzen hechten wij grote waarde aan goede service. Wij helpen u dan ook graag met het uitzoeken van de perfecte horeca koelkast met glazen deur. Voor ons is dit dagelijkse kost, door onze kennis en ervaring weten wij vaak precies welk model en soort koelkast het beste past bij u of uw bedrijf. Neem dan ook gerust contact met ons op, wij staan graag voor u klaar!

Wij bezorgen uw bestelling graag bij u, dit doen wij tot aan de eerste deur. Bij bestellingen vanaf 199 euro doen wij dit gratis.