levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Horeca koelkast kopen

Horecakoelkast

Bent u van plan een nieuwe horecakoelkast te kopen? Bij RB Cool Plus heeft een ruime keuze uit de beste koelkasten voor in de horeca. Al onze horecakoelkasten zijn energiezuinig en zorgen daardoor voor een kostenbesparing. In ons assortiment vindt u alle maten koelkasten, van mini koelkasten tot enorme horecakoelkasten van ruim 1400 liter. Ook heeft u de keuze uit verschillende deuren: blinde deuren en glazen deuren.  

Horecakoelkasten voor wijn

Naast normale horecakoelkasten kunt u bij ons ook terecht voor speciale wijnkoelkasten. In deze koelkasten is ruimte voor 11 tot wel 155 flessen wijn en zijn in te stellen in de juiste temperatuur voor iedere wijnsoort. Sommige kasten uit ons assortiment hebben twee verschillende temperatuurzones, waardoor u verschillende soorten wijn kunt bewaren.

Horeca koelkast van topmerken

Bij RB Cool Plus vindt u de beste merken horecakoelkasten. Merken als Polar en Exquisit zorgen steeds dat onze klanten zeer tevreden zijn over hun product. U profiteert van onze goede band met de leveranciers. Wij berekenen de scherpe inkoopprijzen aan u door. Bovendien betaalt u bij ons geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €199.

Horecakoelkast kopen

Een horecakoelkast kopen kan bij RB Cool Plus snel en eenvoudig via onze website.  De meeste horecakoelkasten hebben wij standaard op voorraad. Deze kunnen wij dan ook vaak binnen twee werkdagen bij u bezorgen. Wij bieden u de mogelijkheid gebruik te maken van onze servicedienst. Onze servicemonteurs verzorgen dan niet alleen de installatie van uw horecakoelkast, maar ze nemen ook het onderhoud voor hun rekening. Wilt u meer weten over deze service of heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste koelkast voor in de horeca? Neem gerust contact met ons op.