levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Horeca werkbank

Horeca werkbank

Op zoek naar een horeca werkbank of werktafel? Dan bent u bij RB Cool Plus aan het juiste adres. In onze webwinkel vindt u een ruim aanbod aan horeca werktafels / horeca werkbanken. We bieden degelijke kwaliteit voor een mooie prijs.

Dat is toch een perfecte deal?! Bij ons vindt u diverse horeca werkbanken en horeca werktafels in verschillende formaten en met verschillende dieptes. U heeft al een werktafel voor €124,99. Bekijk nu ons ruime aanbod en vraag ons gerust even naar de mogelijkheden!

Bekijkt u ook eens ons overige assortiment, waaronder al onze horeca koelwerkbanken of onze diepvrieskasten.

Diverse afmetingen horeca werkbanken

U vindt altijd de werktafel van de perfecte maat voor in uw keuken. De horeca werkbanken zijn te verkrijgen 60 cm tot 180 cm breed en hebben een diepte van 60 of 70 cm. Alle werktafels zijn van RVS en daardoor goed te onderhouden en hygiënisch in uw horeca keuken. Zoekt u een tafel voor in een hoek? Ook die hebben we voor u, zo benut u de ruimte in de keuken optimaal.

Heeft u twijfels over welke maat het beste past in uw keuken of wilt u advies over het inrichten van uw horeca keuken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

RB Cool Plus specialist in horeca benodigdheden

Wist u dat wij naast horeca werkbanken ook alle overige horeca spullen aanbieden in onze webshop? Alle horeca keukenapparatuur van koelkasten tot kookplaten en van donermessen tot aardappelschilmachines, u vindt het bij RB Cool Plus. Wij zoeken altijd naar de perfecte prijs-kwaliteitverhouding en daar profiteert u van!

Wij zijn specialist in horeca benodigdheden en helpen u dan ook graag met het inrichten van uw keuken. Neem gerust contact met ons op zodat we u kunnen adviseren. Zoekt u iets specifieks maar kunt u het niet op onze website vinden? Ook dan helpen we u graag, de kans is groot dat we het gewenste artikel voor u kunnen bestellen.