levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Horeca vriezer

Horeca vriezers

Horeca vriezers zijn er in verschillende maten en soorten. Heeft u een restaurant of café met beperkte ruimte in uw keuken? Dan is een vrieskast de ideale oplossing.

Deze vriezers nemen een beperkte ruimte in beslag en zijn leverbaar met verschillende inhouden, ook wanneer u eenvoudig de indeling van uw keuken wilt kunnen aanpassen dan is een vrieskast met zwenkwieltjes de ideale oplossing. Bekijkt u gerust ook even ons ruime assortiment van vrieskasten.

Onmisbaar in ieder restaurant of café is een professionele horeca vriezer. Bij RB Cool Plus beschikken wij over hoogwaardige horeca vriezers enkel van topmerken! Wij beschikken over merken, zoals: Combisteel, Gastro, Polar en Exquisit.

Horeca vriezers leverbaar in verschillende maten en soorten!

Binnen ons assortiment beschikken wij ook over vrieskisten. Ideaal in te zetten in uw ijssalon, cafetaria of restaurant. Ook onze vrieskisten zijn leverbaar in verschillende varianten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dichte vrieskist, maar tevens voor een vrieskist met schuifdeuren, ideaal om bijvoorbeeld uw producten te presenteren aan uw klanten. Onze vrieskisten zijn enkel van de hoogste kwaliteit, uitstekende merken waarmee u jaren vooruit kunt. Diverse vrieskisten beschikken ook over zwenkwieltjes, hierdoor kunt u eenvoudig uw vrieskist verplaatsen.

Wilt u graag extra indruk maken op uw klanten? Dan is een vrieston een mooie eyecatcher. Met een maximale inhoud van 80 liter kunt u bijvoorbeeld ijsjes uitstekend presenteren.

RB CoolPlus is de goedkoopste leverancier in horeca vriezers!

Bestelt u uw horeca vriezers via RB CoolPlus dan profiteert u niet alleen van onze lage prijzen, maar tevens van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending (v.a. €199,-)
  • Uitstekende professionele kwaliteit horeca vriezers
  • Snelle levering
  • Professioneel & deskundig advies

Wij zijn al meer dan 20 jaar de specialist op het gebied van hoogwaardige horeca vriezers. Heeft u vragen over onze vriezers of wilt u graag eerst deskundig advies over het aankopen van de juiste vriezer? Neemt u dan gerust even contact op met onze specialisten of belt u direct +31 (0)53 737 01 40.