levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Polar koelkast met 2 glazen schuifdeuren - 490 Liter

Horeca spullen

Bent u op zoek naar horeca spullen? Dan bent u bij RB Cool Plus aan het juiste adres! Wij leveren allerhande horeca benodigdheden. Van koffiezetapparaten tot pannenkoekenplaten  en van barkoeling tot saladettes. Of u nu een klein apparaat zoekt of een complete inrichting voor uw horeca keuken nodig heeft u vindt het in onze webwinkel.

Wist u dat RB Cool Plus specialist is in koeltechnieken is? Naast het leveren van de apparatuur beschikken wij over een eigen technische dienst voor installatie, service en onderhoud van professionele koelingen.

Hoge kwaliteit horeca spullen voor lage prijzen

Bij RB Cool Plus kunt u rekenen op horeca spullen van hoge kwaliteit. De prijzen hiervoor zijn zeer aangenaam want RB Cool Plus hanteert de allerlaagste prijzen! Bovendien worden alle bestellingen vanaf € 199,- gratis bezorgd.

Tip: kijk ook even onder het kopje “outlet”, de producten in de outlet variëren regelmatig. Wellicht vindt u precies wat u nodig hebt voor een nog leukere prijs! Die kans wilt u toch niet missen?

Specialist in horeca spullen

RB Cool Plus is een groothandel in professionele horeca apparatuur. Dat wil zeggen dat wij veel verstand hebben van alle apparaten die in de horeca gebruikt worden. Het assortiment in onze webwinkel stellen wij zorgvuldig samen. We zorgen ervoor dat u keuzes heeft binnen uw budget. In onze webshop ziet u een deel van het aanbod dat onze leveranciers kunnen leveren. Staat het product van uw wens er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het zoeken naar uw specifieke wens!

Daarnaast begeleiden we u graag bij het maken van de juiste keuze. Heeft u vragen of bent u bijvoorbeeld niet helemaal zeker of het product van uw keuze de beste is? Neem ook dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar!