levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8


Horeca koeling

Bent u van plan een nieuwe horeca koeling te kopen? Het assortiment van RB Cool Plus biedt een grote diversiteit aan koelingen voor in de horeca. Of u nu een grote wijnkoelkast zoekt of een koelwerkbank, bij RB Cool Plus slaagt u in uw zoektocht naar een nieuwe horeca koeling. Al onze horeca koelingen zijn energiezuinig, waardoor ze u een kostenbesparing opleveren.

Binnen ons assortiment hebben wij diverse soorten horeca koeling, waaronder:

Groot aanbod horeca koelingen

Het aanbod van horeca koelingen is bij RB Cool Plus enorm. Bij ons vindt u verschillende werkbanken, zoals de koelwerkbank en de pizzawerkbank. Bij deze werkbanken bevinden zich onder het werkblad één of meerdere koelingen, zodat u direct het klaargemaakte eten kunt koelen. In sommige horecagelegenheden mogen koelvitrines en koeltoonbanken niet ontbreken. In deze horeca koeling laat u uw klanten het beste zien wat het aanbod is. Deze koelingen vindt u bij RB Cool Plus. Ook kunt u bij ons terecht voor uw horecakoelkast. U vindt in ons assortiment een enorm aanbod aan koelkasten van kleine koelkasten tot enorme koelkasten van ruim 1400 liter. Wij leveren koelkasten met blinde deuren en met glazen deuren. Als u een oplossing zoekt voor het koelen van wijn, bent u bij RB Cool Plus aan het juiste adres. Wij bieden namelijk wijnkoelkasten, waarin ruimte is voor 11 tot 155 flessen wijn. Een deel van onze wijnkoelkasten heeft twee temperatuurzones, waardoor u verschillende soorten wijn op de juiste temperatuur kunt bewaren.

Voordelen van RB Cool Plus

Als u een horeca koeling koopt bij RB Cool Plus, profiteert u van een groot aantal voordelen. Zo hanteren wij scherpe prijzen en wanneer het bestelbedrag hoger is dan €199 is de verzending helemaal gratis. Veel van onze horeca koelingen hebben wij standaard op voorraad, waardoor wij deze binnen twee werkdagen bij u kunnen afleveren. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze servicedienst. Onze gespecialiseerde servicemonteurs installeren uw horeca koeling niet alleen, ze kunnen ook het complete onderhoud op zich nemen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste horeca koeling of wilt u meer weten over onze servicedienst? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.