levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8


Horeca keukenapparatuur

Op zoek naar goede horeca keukenapparatuur? RB Cool Plus heeft een uitgebreid aanbod van horeca apparatuur. Van grote koelkasten en professionele vriezers tot keukenmachines. En van koffiezetapparaten tot milkshakers. U vindt het in ons assortiment.

Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij overzichtspagina's opgesteld waar u direct één type product kunt bekijken, bekijk nu:

Wij leveren onze producten aan bedrijven, maar ook thuiskoks die op zoek zijn naar goede horecaspullen zijn bij ons van harte welkom. Wist u dat wij uitsluitend producten leveren van hoge kwaliteit, waar u op kunt vertrouwen? En dat wij hiervoor de laagste prijs garanderen?  Dat is mooi mee genomen!

Hulp nodig bij het uitzoeken van horeca keukenapparatuur?

Wij vinden het zeer belangrijk dat u het juiste apparaat kiest. Daarom helpen we u graag op weg. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgedaan over de diverse keukenapparaten, deze kennis delen we graag met u. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies. Of het nu gaat over maatvoering, technische specificatie of een algemeen advies, wij staan u graag te woord.

Bent u buiten onze openingstijden aan het winkelen? Geen probleem, laat dan een bericht voor ons achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bestellen en bezorgen van uw horeca keukenapparatuur

In onze webwinkel bestelt u eenvoudig de apparaten van uw keuze. Wanneer wij de artikelen op voorraad hebben kunt u ze al binnen enkele werkdagen verwachten. Uw apparaten worden tot aan de eerste deur gebracht. Wist u dat wij alle bestellingen vanaf € 199,- gratis bezorgen?