levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

horeca inrichting

Horeca keuken inrichten

Er komt heel wat kijken bij het inrichten van een nieuwe horeca keuken. Daar gaat dan ook heel wat planning en denkwerk aan vooraf. Bij RB Cool Plus vindt u alle professionele horeca apparatuur die u nodig heeft voor de inrichting van uw horeca keuken. Zowel voor werktafels en spoelvoorzieningen als voor koelkasten en alle denkbare keukenapparaten kunt u uitstekend bij ons terecht. Alles van hoge kwaliteit voor de allerlaagste prijzen.

Advies bij het inrichten van uw horeca keuken

Een aantal belangrijke aspecten bij het inrichten van een nieuwe keuken zijn:

  • Hygiëne
  • Veiligheid
  • Ergonomie
  • Milieu / energiebesparing

De horeca apparatuur moet aan veel eisen voldoen om bovenstaande aspecten na te leven. Wij adviseren u graag en helpen u op weg. Door onze jarenlange ervaring kunnen we goed inschatten welke apparatuur het beste past bij uw bedrijf.  Neem dan ook gerust contact met ons op. Of u nu meer wilt weten over energieverbruik van de apparaten, over het schoonhouden ervan of over de meest efficiënte opstelling, wij staan voor u klaar!

Bekijk ook eens onze overzichtspagina's van horeca koeling, horeca werkbanken en horeca vriezers.

Bestellen en service

In onze webshop besteld u op een eenvoudige manier de benodigdheden voor uw horeca keuken. Heeft u een specifiek product op het oog maar kunt u die niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op, grote kans dat we het apparaat voor u kunnen bestellen!

Wij bezorgen alle bestellingen vanaf 199 gratis bij u.

Wist u dat wij over onze eigen technische dienst voor professionele koelingen beschikken? We bieden service en onderhoud  én zorgen voor de installatie van uw koelingen.