Prijs instellen

Max
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Vacuummachines

Vacuummachines zijn een must have om voedsel langer vers te houden. De machines werken alleen in combinatie met vacuumzakken. De vacuummachine onttrekt de lucht aan de zak en maakt deze vervolgens luchtdicht. Het voedsel blijft langer vers, u vermindert afval en bespaart daarmee geld. Een ander voordeel is dat de marine beter in het vlees of vis trekt, waardoor uw gerechten nog smaakvoller worden.

Bij RB Cool Plus kunt u kiezen uit de vacuummachines Buffalo Light en Heavy. Beide machines zijn eenvoudig in het gebruik en uiterst betrouwbaar. Daarom ontvangt u een jaar garantie op onze machines. Beide vacuummachines zijn van roestvrijstaal gemaakt en hebben een display waarop u zelf de tijden in kunt stellen.

Hoe de machine de vacuumzakken afdicht, kunt u ook zelf instellen. Daarna gaart u het vlees of vis op lage temperaturen voor een lange periode in de sous-vide. In een sous-vide komen de eiwitten niet ineens vrij, waardoor uw vlees niet taai wordt.

RB Cool Plus leverancier in Vaccuummachines

RB Cool Plus is een groothandel die al meer dan 20 jaar horeca apparatuur levert. Wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren. Omdat wij goede samenwerkingsverbanden hebben met onze leveranciers, kunnen we strategisch inkopen. Daar plukt u als klant de vruchten van door onze allerlaagste prijzen. Ook worden al onze producten vanaf 199,- gratis bezorgd. Is uw bestelling onder de 199,- dan betaalt u slechts 7,99 verzendkosten. Mocht u alsnog niet tevreden zijn over een product kunt u het binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terug sturen.

Eigen serviceteam

Bij RB Cool Plus beschikken we over een eigen serviceteam voor reparaties en onderhoud aan horeca koelingen. Bent u op zoek naar een partner voor zowel de service als het onderhoud? Dan bent u bij ons aan het juiste adres?

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »