Professionele staafmixers

Staafmixers van professionele kwaliteit, opgewassen tegen elke klus en geschikt voor gebruik in de horeca-keuken: dat is het type staafmixer dat u kunt vinden in onze webshop. We bieden professionele staafmixers van de merken Fimar, Kisag en diverse series van Dynamic, waaronder Dynamix, Junior, Senior en Master.

Een staafmixer wordt ook wel pureestaaf genoemd. Een professionele pureestaaf of staafmixer wordt gebruikt in grootkeukens en horecabedrijven, maar ook door thuiskoks, voor bijvoorbeeld het maken van soepen, sauzen, taartdeeg en puree. RB Cool Plus levert een assortiment dat geschikt is voor zowel de professional als de serieuze thuiskok. U vindt bij ons al professionele staafmixers vanaf € 119,99.

Kenmerken van professionele staafmixers

De exacte kenmerken variëren per staafmixer. In onze webshop vindt u onder andere staafmixers en staafmixers met garde die geschikt zijn voor het pureren tot 200 liter. Dit varieert per model. Sommige pureestaven hebben een variabele snelheid. Stuk voor stuk zijn ze geschikt voor professioneel gebruik en hebben ze een hygiënisch ontwerp.

Kies hierboven uw merk. Twijfelt u welke staafmixer geschikt is voor u? Neem gerust contact met ons op of spreek ons aan via de chat. We helpen u graag in het kiezen van een geschikte staafmixer voor uw toepassing.
 
 
 

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »