Snijmachines

Snijmachines schelen u veel tijd en dus geld! Stelt u zich eens voor dat u al uw groente, al het vlees en alle andere levensmiddelen met de hand moet snijden. Hoeveel tijd zou u dat kosten? Daarnaast is het haast onmogelijk om elke slice even groot te krijgen. Gelukkig hebben ze hele handige snijmachines voor uitgevonden. Bij RB Cool Plus vindt u cutters – bij de cutter doet u het groente of fruit in zijn geheel in het apparaat. Het apparaat vermaalt het en snijdt het fijn. En groente snijmachines – dit apparaat raspt en snijdt groente en fruit. Maar ook andere producten zoals droog brood, noten en chocola.

Fimar Snijmachines

Onze snijmachines zijn van het merk Fimar en kenmerken zich door hun hoge prestaties en uitstekende snijkwaliteit. Uw groente en fruit wordt direct gesneden zonder dat dat u veel afval kost.

De meeste snijmachines hebben wij op voorraad en kunnen binnen 24-48 uur gratis worden bezorgd. Bestel direct en bespaar veel tijd! Heeft u vragen over een specifieke Fimar snijmachine? Neemt u dan gerust even contact op met onze klantenservice!

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »