aanbieding Buffalo Planeetmenger 20 Liter
Buffalo Planeetmenger 20 Liter
€899,00 €759,99*
aanbieding Buffalo Planeetmenger 10 Liter
Buffalo Planeetmenger 10 Liter
€799,00 €599,99*
aanbieding Buffalo Planeetmenger - 30 Liter
Buffalo Planeetmenger - 30 Liter
€1.799,00 €1.499,00*
*Excl. btw
Pagina 1 van 1

Planeetmengers

De juiste apparatuur is van groot belang, dat weet u natuurlijk als geen ander. De juiste planeetmenger laat u veiliger, efficiënter en sneller werken en is daarmee onmisbaar in elke keuken. RB Cool Plus biedt u professionele planeetmengers geschikt voor horeca, bakkerijen, scholen, restaurants en kantines. Betrouwbaar, en niet onbelangrijk: betaalbaar!

De Buffalo planeetmengers uit onze webshop zijn heel geschikt voor heavy duty toepassing. De professionele planeetmengers zijn uitgerust met onder andere een duurzame klopper, deeghaak en garde. Perfect voor het maken van onder andere diverse soorten deeg en beslag (waaronder brooddeeg en cakebeslag), glazuur, slagroom, mayonnaise en puree. Een aantal eigenschappen van onze planeetmengers zijn:

  • Capaciteit: 10 liter of 20 liter (550W of 1100W)
  • 3 snelheden
  • Met hendel te bedienen komlift
  • Veiligheidsschakelaar
  • Vingerbeveiliging
  • Hygiënische RVS deegkom

Planeetmenger kopen

RB Cool Plus is uw betrouwbare leverancier voor horeca-apparatuur in de breedste zin des woords. Dankzij goede afspraken met leveranciers en producenten kunnen wij u planeetmengers leveren tegen een ongekend scherpe prijs. Dezelfde Buffalo planeetmengers zijn bij menig concurrent een stuk duurder! Wij kunnen de planeetmengers bovendien snel leveren. De standaard levertijd bedraagt 1 a 2 werkdagen. Bent u op zoek naar een persoonlijk advies voor u een planeetmenger aanschaft? Schroom niet contact met ons op te nemen, wij denken graag met u mee.


 
 

Lees meer