Keukenmachines

Keukenmachines zijn multifunctioneel en niet meer weg te denken uit de moderne keuken! Dankzij de vele accessoires is het dé perfecte tool voor iedere chef-kok. Met een keukenmachine kunt u kneden, mengen, kloppen en mixen. Bij veel machines kunt u ook raspen en snijden.

Een standaard keukenmachine bestaat uit kneedhaken voor bijvoorbeeld deeg, een mixer voor het beslag en raspen voor het snijden van rauwkost.

Diverse soorten keukenmachines

In onze webshops vindt u 12 verschillende keukenmachines. Machines met verschillende capaciteiten en met diverse accessoires. Wij hebben zowel Kitchenaid als Planeetmengers in ons assortiment. De Kitchenaid is robuust, duurzaam, stevig en leverbaar in verschillende kleuren. De Kitchenaid heeft een capaciteit van 4,3 tot 6,9 liter en wordt vooral gebruikt voor het maken van deeg en beslag. De planeetmengers laten u veilig, snel en efficiënt werken. Met een capaciteit van 10 tot 30 liter zijn deze uitermate geschikt voor bakkerijen of horcea gelegenheden die grote capaciteit nodig hebben. De grootste machine kan 7,5 kg meel en 11,3 kg deeg in één keer verwerken.

U heeft al een keukenmachine vanaf 369,99. Al onze producten worden gratis en binnen 24-48 uur bezorgd. En u ontvangt 1 jaar garantie op al onze producten.  

Heeft u minder functies nodig? Neem dan ook een kijkje bij onze professionele staafmixers. Wilt u alleen ijs maken? Bekijk dan de ijsmachines.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »