Prijs instellen

Max
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

IJsvergruizers

Het is een heerlijke zomerse dag. Uw terras zit vol met mensen die genieten van het mooie weer. U serveert het ene na het andere drankje. Hoe fijn is dan dat u een ijsvergruizer heeft en uw gasten kunt voorzien van heerlijk koel drinken?

In onze webshop hebben we 2 ijsvergrijzers van duurzaam roestvrijstaal. Een ijsvergrijzer is gemaakt om ijsblokjes te vergruizen. Een normale blender heeft niet genoeg kracht om de ijsblokjes klein te maken. Bij ons vindt u twee elektrische ijsvergruizers die beide in staat zijn om grote hoeveelheden ijsblokjes in korte tijd te vergruizen. Zo heeft u altijd genoeg crushed ijs op voorraad voor bijvoorbeeld smoothies en cocktails.

Zoekt u ook blenders en citruspersen om uw cocktails compleet te maken?

Elektrische ijsvergruizers bij RB Cool Plus

RB Cool Plus is een groothandel voor professionele horeca-apparatuur. Alle horeca-apparatuur die u kunt bedenken hebben wij voor u. De meeste producten kunnen binnen 24 á 48 uur worden geleverd. Ook bieden wij u de laagste prijsgarantie! Doordat wij goede connecties met importeurs hebben, kunnen wij onze producten van goede kwaliteit tegen lage kosten inkopen. Daar merkt u ook de voordelen van!

Lees meer Lees minder