Prijs instellen

Max
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

IJsvergruizers

Het is een heerlijke zomerse dag. Uw terras zit vol met mensen die genieten van het mooie weer. U serveert het ene na het andere drankje. Hoe fijn is dan dat u een ijsvergruizer heeft en uw gasten kunt voorzien van heerlijk koel drinken?

In onze webshop hebben we 2 ijsvergrijzers van duurzaam roestvrijstaal. Een ijsvergrijzer is gemaakt om ijsblokjes te vergruizen. Een normale blender heeft niet genoeg kracht om de ijsblokjes klein te maken. Bij ons vindt u twee elektrische ijsvergruizers die beide in staat zijn om grote hoeveelheden ijsblokjes in korte tijd te vergruizen. Zo heeft u altijd genoeg crushed ijs op voorraad voor bijvoorbeeld smoothies en cocktails.

Zoekt u ook blenders en citruspersen om uw cocktails compleet te maken?

Elektrische ijsvergruizers bij RB Cool Plus

RB Cool Plus is een groothandel voor professionele horeca-apparatuur. Alle horeca-apparatuur die u kunt bedenken hebben wij voor u. De meeste producten kunnen binnen 24 á 48 uur worden geleverd. Ook bieden wij u de laagste prijsgarantie! Doordat wij goede connecties met importeurs hebben, kunnen wij onze producten van goede kwaliteit tegen lage kosten inkopen. Daar merkt u ook de voordelen van!

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »